Szeretnél egy igazán kreatív, szerethető hobbit?

Azt kijelenthetjük, hogy érdekel a programozás, hiszen itt vagy az oldalamon. Valószínűleg eddig nem nagyon foglalkoztál vele mélyrehatóan, talán valamikor régen, vagy épp most jöttél rá, hogy szívesen foglalkoznál ilyesmivel, de egyelőre nem hivatásos keretek között.

A programozás jó hobbi. Jó hobbi, mert:

  • hasznosan töltöd az idődet
  • tanulsz valamit, tanulni pedig soha nem fölösleges
  • új kihívást és sikerélényt jelent
  • újra bizonyíthatsz magadnak, hogy mennyi mindenre vagy képes, még akár programozni is meg tudsz tanulni
  • soha nem tudhatod, mikor fog jól jönni ez a tudás, mert felesleges tudás nincsen

Amit magadba fektetsz idő, pénz és energia, mindig megtérül, és ha még élvezed is, dupla haszon!

Mindezekhez azonban olyan időbeosztásra van szükség, ami nem vonja el a figyelmedet teljesen a munkádtól, a családodtól. Jelen esetben a távoktatást neked találták ki. Te magad tudod beosztani az idődet és olyan tempóban haladsz, amit épp elbírsz. Ez egyetlen kötöttséget a konzultációk időpontja jelenti, ami azért is fix és kőbe vésett, hogy mégis legyen egy keret és egy határidő, mert a határidő mindenkit megihlet, mint tudjuk.

Ha rákapsz a dologra és még intenzívebben szeretnél haladni, természetesen van mód személyes (skype-os) órákra is. ezek intenzívebb és személyre szabottabb konzultációt és oktatást tesznek lehetővé, viszont nagyobb kötöttséggel is járnak.

Természetesen a fent említett két módszer kombinálható is.

Ha nem vagy még biztos abban, hogy belevágj-e, tehetsz egy próbát. Azt azért tudnod kell, hogy a programozás megtanulását nem befolyásolja, hogy eddig mit dolgoztál, vagy mit tanultál, viszont bizonyos alapvető készségekkel rendelkezned kell. Hogy el tudd dönteni tényleg neked való-e a programozás, készítettem egy tesztet, ami Alkalmas vagy-e programozónak? nevet viseli, valamint hasznos anyagokat találsz az Ingyenes anyagaim között is.

Ha kérdésed van, a Kapcsolat oldalon felteheted, vagy válaszd ki a jobb oldalon a Téged legjobban érdeklő szolgáltatást!