Gyermeke állandóan a gép előtt ül? Szeretné ha jó szakmája, biztos karrierje lenne?

Ez a két dolog egyáltalán nem zárja ki egymást. Ha a gyerek állandóan a gép előtt ül, azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel érdekli a számítástechnika világa, ami a későbbiekben igen jó karrierlehetőségeket biztosít akár itthon, akár nemzetközi szinten.

A 21. században végtelen mennyiségű információ áll már rendelkezésre, ám ezeket az információkat szűrni, rendszerezni és rangsorolni kell. Programozást is meg lehet tanulni internetes segédanyagokból, ám a felhalmozott anyagok mennyisége miatt évekbe telne pusztán az anyagok átnézése, és akkor még nem beszéltünk a rendszerezésükről és feldolgozásukról.

Magántanárként a már bevált és az évek rutinjával kialakult szakmai metódusok alapján tudom gyermekét bevezetni a programozás világába, és amennyiben valóban fogékony rá, egy olyan biztos tudást adni neki, amely későbbi tanulmányai során is hasznos lesz majd, még később pedig magas presztizsű karriert biztosíthat neki.

A magánórák nagy előnye, hogy a személyes igényeket és érdeklődési kört maximálisan szem előtt tartva lehet haladni az anyaggal, így biztosítva a sikerélményeket a tanulás folyamán.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, válasszon a jobb oldali szolgáltatások közül!