Ez az útmutató Neked szól, ha:

  • valamelyik felsőoktatási intézménybe jársz
  • most kezdtél programozást tanulni
  • és felmerült Benned a gyanú, hogy lehet, hogy nem fog minden simán menni. (Azaz problémáid vannak a programozás-tanulással)

Megtudhatod belőle, hogy

  • mi az a 6 leggyakoribb hiba, amit elkövetnek a felsőoktatásban programozni tanulni kezdők. Ha ezeket elkerülöd, sokkal nagyobb eséllyel fogsz levizsgázni.
  • mi az a 4 módszer, amit bevethetsz, ha meg akarsz tanulni programozni (és a reguláris egyetemi, főiskolai képzés nem elegendő).

“Végtelenül hálás vagyok Önnek a nyújtott segítségért, ez a most küldött szöveg – Hogyan tanulj programozást? – teljesen megdöbbentett, mert olyan, mintha az én drága kislányom szövegére épülne (arra, hogy ő nem képes megtanulni a programozást, mert ő ehhez túl buta és a tanárbácsi pedig csak a fiúkat szereti tanítani és mellőzi a lányokat :-)”

Csak töltsd ki az alábbi űrlapot, és hamarosan olvashatod az útmutatót.

Személyes megjegyzés: Abban bízom, hogy ennek segítségével sok-sok hallgatót meg tudok menteni a programozás-vizsgán való bukástól, ezért nagyobb lelkesedéssel és kitartással fognak az egyetemhez/főiskolához hozzáállni, és remélhetőleg többen szereznek piacképes szakmában diplomát. Ennek következtében hasznosnak fogják magukat érezni, több pénzt keresnek, ami meg jó lesz nekik, a családjuknak, a környezetüknek, és végső soron mindenkinek. Ugyan csak csepp a tengerben, de a tenger végső soron sok-sok cseppből áll. Legyen ez az én (egyik) cseppem.

https://www.programozas-oktatas.hu/download/programozastanulas_felsooktatas.pdf