Lemaradtál programozásból?

Úgy érzed, mintha az előadó kínaiul beszélne?

Te csak ülsz az előadáson, a gyakorlaton és/vagy a laboron, és egyre nő benned a feszültség, hogy hogy van az, hogy nem érted, nem tudod megcsinálni, pedig eddig értelmes embernek hitted magad, olyannak, aki eddig minden akadályt sikeresen vett. Hogyhogy PONT A PROGRAMOZÁS nem megy?

Ennek több oka is lehet. Ha nincs előképzettséged, egyetlen félév alatt szinte lehetetlen megtanulni programozni, így kevés az idő. A programozást nehéz elkezdeni, kevéssé megfogható, hogy hol is kezdődik az egész, és ha ez nem lenne elég, egy csomó dolog összefügg, így gyorsan káosz lesz a fejedben. Ahhoz, hogy a káosz renddé alakuljon, el kell sajátítani a programozás gondolkodásmódját. Hogy mégse legyen ennyire egyszerű, nem arról van szó, hogy egyszer ráérzel és onnantól kezdve kezedben van a tudás kulcsa, nem! A programozásnak több fajta gondolkodásmódja van, és máris körbeértünk a problémák tekintetében, hiszen erre nincs elég idő.

A félévet sajnos nem tudom megnyújtani, de abban segíthetek, hogy ne a káosz legyen az úr. Azt azért jó leszögezni, hogy nem árt, ha már akkor segítséget kérsz, amikor kiderül, hogy itt bajok lesznek. És ez kiderül még az elején. Ne várd meg az utolsó utáni pillanatot, mert csodát nem fogunk tudni tenni.

Csoda helyett viszont hatékonyan át tudjuk venni az anyagot, feltárni a problémás pontokat és úrrá lenni a káosz felett. Amit azonban feltétlenül tudnod kell, én nem tudom helyetted megtanulni az anyagot vagy megírni a ZH-kat, viszont biztos kézzel el tudlak vezetni a sikeres vizsgáig, ám ehhez te is kellesz.

A magánórák éppen ezt a célt szolgálják. Minden egyes személyes találkozás alkalmával közelebb fogsz kerülni a célhoz és a programozás már nem egy frusztráló kötelesség lesz, hanem valami, ami sikerélményt okoz. Az elmúlt években közel 400 tanítványom volt, akik sikeresen vették az akadáyokat. Te is közéjük tartozhatsz!

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, a jobb oldalon válaszd ki, milyen szolgáltatással szeretnéd, ha segítenék!

Kapcsolódó szolgáltatások