Új emberek a csapatban? Új programozási nyelv?

Köztudott tény, hogy ma Magyarországon több ezer betöltetlen programozói állás van az informatikai szektorban.

Az Ön cége is folyamatos emberhiánnyal küzd?
Nem megfelelően képzettek a munkatársai?
Szeretne fejlődési lehetőséget biztosítani tehetséges kollégáinak?

Amennyiben a fenti kérdések közül bármelyikre igen a válasz, forduljon hozzám bizalommal!

Eddigi megkeresések alapján leginkább csoportos órákat tartottam cégeknél, de van lehetőség egyedi adottságok mentén is kurzusok kialakítására. Mind az időbeosztást, mind a tematikát rugalmasan tudom kezelni, tudok alkalmazkodni a szervezet igényeihez.

Saját fejlesztésű távoktató rendszeremből sikeresen helyezkedtek már el junior java programozó pozícióban. Folyamatosan fejlesztem a rendszert a munkaadók igényei alapján, így aktuális és releváns tudással kerülnek a munkaerőpiacra. Amennyiben az Ön cége foglalkoztatna junior java programozókat, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

Ha már meglévő kollégáinak szeretne tanulási, fejlődési lehetőséget biztosítani két opció áll rendelkezésre. Egyénileg, akár magánóra, akár távoktatás formájában tudok foglalkozni kollégájával, akár a cége specifikumait szem előtt tartva. Ha több, a már cégénél  dolgozó munkatárs képzését szeretné, van mód csoportos órákra és egyedileg összeállított tanfolyamra, amely cége számára a legoptimálisabb időbeosztásban és tematika szerint kerül kialakításra.

Témák, amiket oktatok:

  • Java SE
  • Maven
  • Git
  • JPA/Hibernate

A továbblépéshez a jobb oldalon válassza ki az Önnek szimpatikus szolgáltatást!

Kapcsolódó szolgáltatások